Indretningstreds 2021

Et nyt år står foran os og de fleste glæder sig nok til at lægge det gamle år bag os. Et nyt år varsler en ny start, en renvasket tavle, en chance for at gøre tingene lidt anderledes. Dette gælder alle punkter i vores liv, personligt og professionelt, i kroppen og sjælen og selvfølgelig også i boligen. 

Med det nye år i horisonten vil vi benytte lejligheden til at give vores bud på de tendenser der kommer til at præge det nye år.  

Farver

Allerede sidste år kunne vi se at farverne fik mere og mere plads i vores hjem. Den populære blå farve har vundet mere og mere ind og det ser vi fortsætter ind i det nye år. I 2021 bliver farverne mere afdæmpede. Jordfarver og støvede nuancer er det vi kommer til at byde inden for i vores hjem det kommende år.  

I får bliver farverne støvet blå, beige, brune og gyldne orange toner, de farver vi kommer til at omgive os med.

Måske bliver 2021 året hvor du endelig får malet dine hvide vægge?  

Her ser du Jotuns bud på årets farver, præsenteret ved årets største designevent 3 Days of Design i september.

Naturlig og bæredygtig indretning 

Det kommer næppe som en overraskelse at bæredygtighed, til stadighed, er et vigtigt kriterie når det kommer til boligindretning. I 2021 skruer vi ekstra op for de naturlige elementer og vil indrette os med stadig flere naturlige materialer. 

Materialerne skal ikke længere blot være naturlige, de skal også være bæredygtigt fremstillet og helst i vores eget område. Og så skal kvaliteten være helt i top. Vi er ikke længere interesserede i masseproducerede plastikmøbler, som kun holder i kort tid. Nu er fokus i stedet drejet over på vel designede møbler, som vi kan have glæde af hele livet og som kan gå i arv til de næste generationer. 
Unge såvel som ældre mennesker vender sig i mod dansk design, som kan opfylde de krav der stilles i dag. Vi ønsker stadig at indrette os flot, moderne og lækkert, men ikke på bekostningen af vores klode.  

Hos Jobo Møbler fører vi mange mærker, hvor bæredygtighed er vigtige kriterier. Fabrikker der stadig får deres møbler fremstillet i Danmark tæller blandt andet Carl Hansen & Søn, Le Klint, Berg Furniture og PP Møbler, for at nævne et par stykker. Disse kvalitetsprodukter er langtidsholdbare og mange designs har allerede mange årtier på bagen, uden at de nogensinde går af mode. 

Et andet af vores brands som gør utrolig meget for bæredygtig produktion er Auping, hvor hver enkelt lille komponent i sengene kan genbruges.

De naturlige materialer finder vej ind i boligen på mange måder. Det kan være bordpladen der er lavet af marmor, eller de lækre skind du varmer dig i, når vinteren sætter ind. Stort som småt byder vi naturen velkommen i vores bolig.

Trends 2021

Vi håber at du er blevet lidt klogere på det næste års trends og at du finder modet til at lave de ændringer du drømmer om.

Måske vil du også synes om...

sofabrod handvark

Boligtrends for 2022

Boligtrends 2022 2021 er ved at lakke mod enden, og det betyder et nyt år med mulighed for at gøre tingene lidt anderledes eller videreudvikle

Læs Mere »
Entré med Mistral spejl og hylde

Indretning af entréen

Indretning af Entreen Det kan være svært at indrette en entré.   Det er et rum hvor der skal være plads til mange funktioner; opbevaring af overtøj,

Læs Mere »