Indret hjemmet med Retro stil

Idag er flere og flere mennesker begyndt, at handle boligartikler og møbler i genbrugsbutikker og loppemarkeder. Gamle møbler og gamle farverige genstande er blevet populært. I den forbindelse er retro stilen gået hen og blevet et tilbagevendende modefænomen. 

Den farverige og hippie retro stil kom til i 1960´erne og 1970´erne. I den periode var der smæk på de varme farver og teaktræmøbler. Idag 50 år efter er retro stilen kommet tilbage lige så hip som den var i dens originale tid. 

 

Lad dig inspirere af Retro stilen

Der er mange måder, at indrette hjemmet med Retro stil. Du kan både gå all-in eller du kan nøjes med enkelte ting. Udskift enkelte elementer i indretningen og skab det rigtige vibe eller skift hele stuen ud og skab en ny stil i hjemmet.

Der skal ikke meget til for at skabe et smukt retro inspireret hjem. Det er nemlig ofte de små ting der skaber balance og stilen i hjemmet. Tilføj elementer som metalskilte, bløde tæpper, glat plastik, emaljeskilte og farverige keramik vaser. Det er alle sammen elementer som vil passe smukt ind i den moderne indretning men som vil pege i retning af Retro stil.

 

Farverige elementer kan hurtigt bringe retro stilen ind i boligen, og er du ikke til det farverige look kan du sagtens få et retro look med mere dæmpede farver som brun, hvid og sort. Tilføj eventuelt teaktræsmøbler til indretningen. 

Det bedste ved at indrette i Retro stilen er at der ingen grænser er. Det handler i bund og grund om at vælge det eller de elementer til dit hjem som sikrer at helhedsindtrykket gennemføres. 

Vores bud på Retro

1. Restore Basket – Muuto 2. Carronade Pendel Large – Le Klint 3. Crush 3 pers.Envy Læder – Eva Solo 4. Roman bordur – Arne Jacobsen 5. No. 11 skænk – Valnød – Sibast Furniture 6. 325 gulvlampe – Le Klint 7. J46 stol – FDB Møbler 8. L39 Gesja Puf  – FDB Møbler 9. BM1106 Jægerstolen – Carl Hansen & Søn

5 tips til at få Retro stil ind i hjemmet


1. Indret hjemmet med gamle træmøbler 
2. Tilføj farverige gulvtæpper og pyntepuder 
3. Tilføj metalskilte eller emaljeskilte 
4. Farverige møbler 
5. Metal lamper, industripendler og lampeskærm  

Brug en eller flere af disse elementer og bring Retro stilen ind i din indretning. Lad dig inspirere og være ikke bange for at prøve noget nyt. Der er ingen grænser når det kommer til retrostilen derfor skal du heller ikke sætte begrænsninger for dig selv. Jo flere elementer og ikke mindst farver du bringer ind i indretningen, jo mere fuldend bliver din Retro indretning. 

Relaterede produkter...

Måske vil du også synes om...

sofabrod handvark

Boligtrends for 2022

Boligtrends 2022 2021 er ved at lakke mod enden, og det betyder et nyt år med mulighed for at gøre tingene lidt anderledes eller videreudvikle

Læs mere »
Trends 2021

Indretningstrends 2021

Indretningstreds 2021 Et nyt år står foran os og de fleste glæder sig nok til at lægge det gamle år bag os. Et nyt år varsler

Læs mere »
Entré med Mistral spejl og hylde

Indretning af entréen

Indretning af Entreen Det kan være svært at indrette en entré.   Det er et rum hvor der skal være plads til mange funktioner; opbevaring af overtøj,

Læs mere »