Kundeservice

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål samt information om vores services.

Spørgsmål & Svar

Her finder du svar på nogle af de mest stillede spørgsmål.

Kontakt Butik
Kontakt Webshop

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser så hurtigt som muligt. 
Se vores åbningstider i vinduet her under. 

Åbningstider Butik

Mandag – Torsdag: 10:00 – 17:30

Fredag:                    10:00 – 18:00

Lørdag:                    10:00 – 14:00

        1. Søndag i måneden:  11:00 – 15:00 (fra 1/10 – 31/3)

Åbningstider Webshop

Mandag – Fredag: 10:00 – 18:00

Betal med kort 

På vores webshop kan du betale med forskellige betalingskort. Vi bruger 3D secure, som gør at dit betalingskort ikke kan bliver misbrugt på vores webshop. 

Oplever du problemer med betalingen er du velkommen til at kontakte os på Tlf. 75 50 68 33 eller sende en email til [email protected]. 

Hvis dit kort bliver afvist kan der være flere grunde til dette. 

For eksempel er den almindelige grænse på et VISA kort er f.eks. 25.000,- pr. 30 dage. Du kan selv undersøge om dette på din netbank eller ved at kontakte egen bank.

Finansier dit køb med Sparxpres

Køb nu og betal senere
Med en finansieringsløsning fra Sparxpres, kan du vælge at tilbagebetale dit lån på 12 – 72 måneder. Tilbagebetalingsperioden afhænger af det lånte beløb. På den måde har du frihed til at købe når du har lyst, eller du finder den ønskede vare til en god pris.

Hvad koster det?

Lånebeløb 2.000-5.000,-

Lånet har et oprettelsesgebyr på 250-500 kr når du låner op til 5.000,- kr. Der er ikke yderligere omkostninger forbundet med lånet.

Lånebeløb 5.001,- – 100.000 kr.  Lånet har et oprettelsesgebyr på 3% af lånebeløbet. Her til kommer et administrationsgebyr som koster fra 39,-  – 129,- kr. pr. måned, alt efter hvor stort et beløb du låner.

Du har mulighed for at låne fra 2000 kr til 100.000 kr. 

Hvordan fungerer det?
Når du har fundet de varer du ønsker at købe med financiering, går du til kassen. Her kan du vælge Sparxpres som betalingsløsning og det er også her du vælger om betalingen. Her efter bliver du ledt videre til Sparxpress lånbehandler, hvor du kan vælge hvor lang løbetid der skal være på dit lån. Her kan du også se det totale beløb der skal betales tilbage.

Når du udfyldt alle dine oplysninger skal du godkende lånet ind med Nem ID.

Læs mere om betingelserne her: https://sparxpres.dk/laantyper/530/?sm=no

Levering til Danmark

Vi tilbyder gratis fragt til alle ordre over 1000,- i Danmark*.
Leveringstiden er 1-3 hverdage medmindre andet er anført ved den enkelte vare.

Fragtmetoder

 • GLS pakkeshop  –  Gratis ved køb over 1000,-  | ellers 79,-
 • GLS privatomdeling  –  Gratis ved køb over 1000,- | ellers 79,-
 • Jobo Fragt/møbel transport** Til Kantsten  –  Gratis ved køb over 1000,- | ellers 500 ,-
 • Jobo Fragt med indbæring – Kr. 499,-

 

Ved levering i pakkeboks/pakkeboks kan det i enkelte tilfælde ske at pakkeboksen/shoppen er fyldt. I disse tilfælde vil pakken blive leveret i nærmeste ledige pakkeboks/shop.

Udover overnævnte fragtmuligheder har du altid mulighed for at afhente dine varer i vores fysiske butik, indenfor butikkens åbningstider.

*Gratis fragt gælder kun for brofaste øer.

** Vælges der Jobo Fragt/møbel transport som fragtmetode vil du modtage et opkald fra os efter dit køb, når vi kender leveringstiden. Her vil vi i samarbejde med dig aftale en dag og tidspunkt for levering.

Levering til  Udland

Jobo Møbler leverer principielt over hele verden. Dog tages der forbehold for varens art + volumen, da ikke alle pakker egner sig til international shipping, eksempelvis spejle, keramik, og andre produkter med høj reklamationsrisiko.

Baseret på en individuel vurdering af varens art vil vores lager enten sende varen eller kontakte dig, såfremt varen ikke kan sendes. Ligeledes forbeholder vi os retten til at afvise udenlandske ordrer, såfremt risici eller omkostninger er uforholdsmæssigt store.

Vores leveringstider varierer meget, afhængig af produkt. 

Mange af vores varer, særligt møbler, er bestillingsvarer. Dette betyder at vi ikke selv lagerfører dem, men bestiller hjem efter behov.

Når du har bestilt en vare, vil vi, efter at at have modtaget en ordrebekræftelse fra vores leverandør, kontakte dig for at aftale levering.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, hvis du gerne vil kende leveringstiden inden du bestiller. Du kan gøre dette på [email protected].

Besøg vores store møbelhus i Kolding. 

Albuen 1
6000 Kolding

Vi ligger lige ved Kolding Storcenter. 

Kan jeg returnere min vare?

Fortryder du dit køb foretaget på Jobo.dk kan du returnere varen i op til 14 dage, efter at du har afhentet eller modtaget varen.

Du kan selv printe dit returlabel her:

Køb Returlabel

Det koster 62,50,- at returnere varen igennem denne metode. Du kan også returnere din vare ved at indlevere varen i vores fysiske butik i Kolding.

Vores adresse:

Jobo Møbler 
Albuen 1
6000 Kolding

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Du skal selv betale for returnering af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnerede varer skal være uåbnede og i original emballage.

Når vi modtager en vare retur, returnerer vi snarest muligt pengene til den konto de er indbetalt fra.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder fragtomkostninger (det gælder dog ikke ekstra fragtomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). 

Vi tilbyder gratis fragt på køb over kr. 1.000. Hvis du ved købet har opnået gratis fragt og vælger at fortryde dit køb, får du kun købsbeløbet for varerne retur. 

Hvis returemballagen ikke kan bruges til en ny kunde, kan udgiften til ompakning trækkes fra fragtudgiften. 

Udvidet returret i julen

Det skal naturligvis være muligt for dig at købe din julegave i god tid på Jobo.dk, derfor udvider vi vores returret i julen så du kan returnerer dine julegaver helt indtil d. 31/1. 

Den udvidede returret gælder for varer købt fra d. 1/11.

Der gælder de samme betingelser som for andre returnerede varer.

Reklamation

Hvis der er en mangel ved en vare, fx en materiale eller fabrikationsfejl kan du benytte dig af din reklamationsret.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på [email protected].

Vi beder dig om at oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Er der tale om en reklamation, i forbindelse med fragten,  hvor du modtager en beskadiget vare, beder vi dig om at tage billeder af pakken og af varen og maile den til os på [email protected] senest 3 dage efter modtagelsen.

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.
Bestilling

På jobo.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på 75 50 68 33. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i vores butik, se vores flotte udvalg og få en god snak med vores møbelrådgivere.

Vi tilbyder køb via elektronisk faktura til offentlige virksomheder. Ønsker du betaling med EAN Nummer bedes du sende os en besked på [email protected] med følgende oplysninger:

 • Navn på kontaktperson
 • Virksomhedsnavn
 • EAN Nummer
 • Hvilke varer ønskes der

 

Vi tilbyder ikke betaling via EAN Nummer på webshoppen.

Jobo Møbler leverer principielt over hele verden. 

Ønsker du en vare leveret til udlandet bedes du kontakte os for tilbud på fragten på [email protected].


In principle, Jobo Møbler delivers all over the world.

If you want an item delivered abroad, please contact us for at quote on shipping at [email protected]

 

Jobo Pris er varer som vi sælger til en særlig god pris. Varerne kommer, som udgangspunkt, ikke på udsalg, men sælges fast langt under vejledende udsalgspris.

Tak til Jakob, som tog sig tid til undersøge tingene og vendte tilbage med svar, og meget tålmodigt fandt sig i at blive mødt med yderligere spørgsmål. Jeg har nu verdens smukkest håndlavet sofabord fra Noyer.