KUNDESERVICE

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål samt information om vores services.

Kontakt

Kontakt os

Du kan kontakte os på forskellige måder

 • Send en email til kundeservice@jobo.dk
 • Ring på 75 50 68 33 indenfor butikkens åbningstider
 • Send en besked i vores messenger-chat

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 8 timer.

Betaling og finansiering

Betal med kort 

På vores webshop kan du betale med forskellige betalingskort. Vi bruger 3D secure, som gør at dit betalingskort ikke kan bliver misbrugt på vores webshop. 

Oplever du problemer med betalingen er du velkommen til at kontakte os på Tlf. 75 50 68 33 eller sende en email til jobo@jobo.dk. 

Hvis dit kort bliver afvist kan der være flere grunde til dette. 

For eksempel er den almindelige grænse på et VISA kort er f.eks. 25.000,- pr. 30 dage. Du kan selv undersøge om dette på din netbank eller ved at kontakte egen bank.

Finansier dit køb med Resurs Bank

Køb nu og betal senere
Med en delbetalingsløsning fra Resurs Bank, kan du vælge at dele din betaling op, så du betaler varen over 10, 20 eller 30 måneder. På den måde har du frihed til at købe når du har lyst, eller du finder den ønskede vare til en god pris.

Hvad koster det?
Et lån fra Resurs Bank koster 499,00,- i oprettelse og så er der et månedligt administrationsgebyr på 29,-. Dette gælder ved en tilbagebetaling på 10 eller 20 måneder. Ved tilbagebetaling på 30 måneder er oprettelsesgebyret 599,- administrationsgebyret er det samme, altså 29 kr. pr. måned.

Hvordan fungerer det?
Når du har fundet de varer du ønsker at købe med delbetaling, går du til kassen. Her kan du vælge Resurs Bank som betalingsløsning og det er også her du vælger om betalingen skal være på 10, 20 eller 30 måneder. Her kan du også se det totale beløb der skal betales tilbage.

Når du har valgt det ønskede antal måneder, trykker du på godkend ordre, hvorefter du viderestilles til Resurs Bank. Her skal du logge ind med Nem ID.
Det ønskede lån kommer frem på skærmen og du kan kigge det igennem. Du skal svare på en del spørgsmål og herefter bliver din ansøgning behandlet og ordren godkendes herefter.

Læs mere om betingelserne her: https://documenthandler.resurs.com/Dokument.pdf?customerType=natural&docType=commonTerms&land=DK&language=da

Finansiering med ViaBill

Del din betaling i fire bidder
ViaBill er vores anbefalede betalingsløsning til dig der køber for op til 2.000 kr. Hvis du køber med ViaBill deles din betaling op i fire lige store bidder. Låner du 1.000 kr., skal du således betale 250 kr. hver måned i fire måneder. Der er ingen renter, gebyrer eller andre omkostninger for dig.

Sådan gør du
Når du har fundet de varer du ønsker går du til kassen. Her indtaster du dine oplysninger og vælger Bambora som betalingsmulighed. Godkend handelsbetingelser og gå videre til betaling. Vælg ViaBill og følg anvisningerne på deres side.

Når dit lån er godkendt, går ordren igennem og du kan glæde dig til at modtage dine nye varer.

Større lån med ViaBill
ViaBill tilbyder desuden at man kan låne helt op til 20.000 kr. Her anbefaler vi at du i stedet vælger Resurs Bank, da det er billigere for dig som forbruger.

Ønsker du alligevel at bruge ViaBill til større lån så kan du her læse mere om betingelserne: https://viabill.dk/ . Lån over 10.000 er i samarbejde med SparXpres, find yderligere oplysninger herom på https://sparxpres.dk/.

Levering

Levering til Danmark

Vi tilbyder gratis fragt til alle ordre over 1000,- i Danmark*.
Leveringstiden er 1-3 hverdage medmindre andet er anført ved den enkelte vare.

Fragtmetoder

 • GLS pakkeshop  –  Gratis ved køb over 1000,-  | ellers 50,-
 • GLS privatomdeling  –  Gratis ved køb over 1000,- | ellers 75,-
 • Jobo Fragt/møbel transport**  –  Gratis ved køb over 1000,- | ellers 500 ,-

Udover overnævnte fragtmuligheder har du altid mulighed for at afhente dine varer i vores fysiske butik, indenfor butikkens åbningstider.

*Gratis fragt gælder kun for brofaste øer.

** Vælges der Jobo Fragt/møbel transport som fragtmetode vil du modtage et opkald fra os umiddelbart efter dit køb. Her vil vi i samarbejde med dig aftale en dag og tidspunkt for levering.

Levering til  Udland

Jobo Møbler leverer principielt over hele verden. Dog tages der forbehold for varens art + volumen, da ikke alle pakker egner sig til international shipping, eksempelvis spejle, keramik, og andre produkter med høj reklamationsrisiko.

Baseret på en individuel vurdering af varens art vil vores lager enten sende varen eller kontakte dig, såfremt varen ikke kan sendes. Ligeledes forbeholder vi os retten til at afvise udenlandske ordrer, såfremt risici eller omkostninger er uforholdsmæssigt store.

Returnering

Kan jeg returnere min vare?

Fortryder du dit køb foretaget på Jobo.dk kan du returnere varen i op til 14 dage, efter at du har afhentet eller modtaget varen.

Du kan selv printe dit returlabel her:

Køb Returlabel

Det koster 50,- at returner varen igennem denne metode. Du kan også returnere din vare ved at indlevere varen i vores fysiske butik i Kolding.

Vores adresse:

Jobo Møbler 
Albuen 1
6000 Kolding

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Du skal selv betale for returnering af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnerede varer skal være uåbnede og i original emballage.

Når vi modtager en vare retur, returnerer vi snarest muligt pengene til den konto de er indbetalt fra. Beløbet inkluderer ikke portoomkostningerne.

Udvidet returnering i julen

Det skal naturligvis være muligt for dig at købe din julegave i god tid på Jobo.dk, derfor udvider vi vores returret i julen så du kan returnerer dine julegaver helt indtil d. 31/1. 
Der gælder de samme betingelser som for andre returnerede varer.

Reklamation

Reklamation

Hvis der er en mangel ved en vare, fx en materiale eller fabrikationsfejl kan du benytte dig af din reklamationsret.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på jobo@jobo.dk.

Vi beder dig om at oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Er der tale om en reklamation, i forbindelse med fragten,  hvor du modtager en beskadiget vare, beder vi dig om at tage billeder af pakken og af varen og maile den til os på Jobo@jobo.dk senest 3 efter modtagelsen.

Åbningstider

Åbningstider

Mandag – Torsdag            10:00 – 17:30

Fredag                                  10:00 – 18:00

Lørdag                                 10:00 – 14:00

Søndag                                11:00 – 15:00*

*Gælder i perioden fra 01/10 – 01/04 

Åbent i påsken:

Mandag – onsdag:        10:00 – 17:30

Lørdag:                            10:00 – 14:00

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Ga? herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsma?de.
 4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte pa? opsamlingssiden, og godkend købet.

Bestilling
Pa? jobo.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsma?l til varer, som ikke er pa? siden, er du velkommen til at kontakte os på kundeservice@jobo.dk eller på 75 50 68 33. Du er naturligvis også meget velkommen til at komme ind i vores butik, se vores flotte udvalg og få en god snak med vores møbelrådgivere.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vores team består af professionelle møbelrådgivere og sengeeksperter, som altid står klar til at give dig den bedste rådgivning.

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, sidder vi klar ved telefonerne, hvor du kan få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

OM JOBO MØBLER

Vi har 60 års erfaring indenfor design og indretning og har igennem tiden specialiseret os i møbler fra danske designere. Blandt andet møbler tegnet af Hans J. Wegner, Børge Mogensen og mange flere.

Også det nye skandinaviske design har fundet vej til Jobo. Brands som HAY, Gejst og Muuto.

Gå til shoppen