KUNDESERVICE

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål samt information om vores services.

Kontakt

Kontakt os

Du kan kontakte os på forskellige måder

  • Send en email til kundeservice@jobo.dk
  • Ring på 75 50 68 33 indenfor butikkens åbningstider
  • Send en besked i vores messenger-chat

Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser indenfor 8 timer.

Betaling og finansiering

Betal med kort 

På vores webshop kan du betale med forskellige betalingskort. Vi bruger 3D secure, som gør at dit betalingskort ikke kan bliver misbrugt på vores webshop. 

Oplever du problemer med betalingen er du velkommen til at kontakte os på Tlf. 75 50 68 33 eller sende en email til jobo@jobo.dk. 

Hvis dit kort bliver afvist kan der være flere grunde til dette. 

For eksempel er den almindelige grænse på et VISA kort er f.eks. 25.000,- pr. 30 dage. Du kan selv undersøge om dette på din netbank eller ved at kontakte egen bank.

Finansier dit køb med Resurs Bank

Har du brug for finansiering til dit køb? Vi samarbejder med Resurs Bank og kan derfor tilbyde forskellige finansieringsløsninger til dit køb.

Ønsker du at få finansieret dit køb skal du kontakte os på Tlf. 75 50 68 33 og have dit nemid klar. Vores møbelrådgivere vil guide dig hele vejen.

Levering

Levering til Danmark

Vi tilbyder gratis fragt til alle ordre over 1000,- i Danmark*.
Leveringstiden er 1-3 hverdage medmindre andet er anført ved den enkelte vare.

Fragtmetoder

  • GLS pakkeshop  –  Gratis ved køb over 1000,-  | ellers 39,-
  • GLS privatomdeling  –  Gratis ved køb over 1000,- | ellers 49,-
  • Jobo Fragt/møbel transport**  –  Gratis ved køb over 1000,- | ellers 500 ,-

Udover overnævnte fragtmuligheder har du altid mulighed for at afhente dine varer i vores fysiske butik, indenfor butikkens åbningstider.

*Gratis fragt gælder kun for brofaste øer.

** Vælges der Jobo Fragt/møbel transport som fragtmetode vil du modtage et opkald fra os umiddelbart efter dit køb. Her vil vi i samarbejde med dig aftale en dag og tidspunkt for levering.

Levering til  Udland

Jobo Møbler leverer principielt over hele verden. Dog tages der forbehold for varens art + volumen, da ikke alle pakker egner sig til international shipping, eksempelvis spejle, keramik, og andre produkter med høj reklamationsrisiko.

Baseret på en individuel vurdering af varens art vil vores lager enten sende varen eller kontakte dig, såfremt varen ikke kan sendes. Ligeledes forbeholder vi os retten til at afvise udenlandske ordrer, såfremt risici eller omkostninger er uforholdsmæssigt store.

Returnering

Kan jeg returnere min vare?

Fortryder du dit køb foretaget på Jobo.dk kan du returnere varen i op til 14 dage, efter at du har afhentet eller modtaget varen.

Du kan selv printe dit returlabel her. Det koster 39,- at returener varen igennem denne metode. Du kan også returnere din vare ved at indlevere varen i vores fysiske butik i Kolding.

Vores adresse:

Jobo Møbler 
Albuen 1
6000 Kolding

Returnering skal ske uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage. Du skal selv betale for returnering af varen. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Returnerede varer skal være uåbnede og i original emballage.

Udvidet returnering i julen

Det skal naturligvis være muligt for dig at købe din julegave i god tid på Jobo.dk, derfor udvider vi vores returret i julen så du kan returnerer dine julegaver helt indtil d. 31/1. 
Der gælder de samme betingelser som for andre returnerede varer.

Reklamation

Reklamation

Hvis der er en mangel ved en vare, fx en materiale eller fabrikationsfejl kan du benytte dig af din reklamationsret.

Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på jobo@jobo.dk.

Vi beder dig om at oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.

Er der tale om en reklamation, i forbindelse med fragten,  hvor du modtager en beskadiget vare, beder vi dig om at tage billeder af pakken og af varen og maile den til os på Jobo@jobo.dk senest 3 efter modtagelsen.

Åbningstider

Åbningstider

Mandag – Torsdag     10:00 – 17:30
Fredag                            10:00 – 18:00
Lørdag                           10:00 – 14:00
Søndag                          11:00 – 15:00*

*Gælder i perioden fra 01/10 – 01/04

Særlige åbningstider i julen 

27/12-2019                  10:00 – 19:00
28/12-2019                  10:00 – 14:00
29/12-2019                  11:00 – 15:00
30/12-2019                  10:00 – 17:30
31/12-2019                      LUKKET
1/1-2020                          LUKKET

PROFESSIONEL RÅDGIVNING

Vores team består af professionelle møbelrådgivere og sengeeksperter, som altid står klar til at give dig den bedste rådgivning.

Har du ikke mulighed for at besøge vores fysiske butik, sidder vi klar ved telefonerne, hvor du kan få en uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

OM JOBO MØBLER

Vi har 60 års erfaring indenfor design og indretning og har igennem tiden specialiseret os i møbler fra danske designere. Blandt andet møbler tegnet af Hans J. Wegner, Børge Mogensen og mange flere.

Også det nye skandinaviske design har fundet vej til Jobo. Brands som HAY, Gejst og Muuto.

Gå til shoppen