Hvorfor skal du vælge os?

01. Levering

Når du køber dine møbler hos Jobo, så sørger vi altid for levering af møblerne. Vores møbelchauffør bringer møblerne sikkert frem til dit hjem.
I særlige tilfælde benytter vi også eksterne partnere, som vi naturligvis stiller de samme høje krav til, som vi stiller til os selv.

02. Professionel Rådgivning

Med vejledning og rådgivning fra vores professionelle møbelrådgivere er du altid i sikre hænder. Vi hjælper med at finde den helt rette løsning til dig.
Uanset hvilket rum i din bolig, du ønsker at indrette, så står vi altid til rådighed. I vores fysiske butik finder du også en professionel og inspirerende sengeafdeling, hvor du også vil kunne støde på vores sengeekspert.

03. DU er i fokus

Hos Jobo Møbler sætter vi altid kunden i første række. Det er vigtig for os at kunden føler sig i trygge hænder.

Derfor bestræber vi os altid på at give den allerbedste service og rådgivning. Vi mener at tryghed er nøglen til en god oplevelse!

Miljøpolitik

Hos Jobo Møbler har vi en holding til miljøet!

Som i mange andre brancher er der i møbelbranchen et stort problem med emballage, der hober sig op. Pap, plastik, foam, flamingo og træ bruges i stor stil til at beskytte møblerne under transport, så de når sikkert frem uden skader.

Hos Jobo Møbler håndterer vi alt affald med største omhu. Pap og klar folie bliver afhentet ugentligt til genbrug. Metal, flamingo, elpærer, træpaller, plader og batterier sorteres og køres til Kolding Kommunes genbrugsstationer.

I det hele taget gør vi en stor indsats for at minimere mængden af restaffald, der ender på forbrændingen.

Vi har gennem de seneste år skiftet de fleste lyskilder ud i forretningen, så glødepærer i dag kun udgør ca 20%. Investeringen har givet os et væsentligt lavere el-forbrug, og LED-teknologien har en meget længere levetid.

Vi er altid på udkig efter producenter der, lige som os, har en holdning til bæredygtig produktion. For ca et år siden begyndte vi f.eks. et samarbejde med RE-NATURSENGE. De laver højkvalitetssenge primært af naturmaterialer og med fokus på økologi.

Madras-producenten AUPING har også meget fokus på bæredygtig produktion. Ud fra Cradle-to-Cradle princippet arbejder AUPING på at fremme renhed i materialer og produktion, der bl.a. indebærer, at deres produkter efter endt levetid kan skilles ad og genbruges med minimale omkostninger for miljøet.

Vi er bevidste om, at vores arbejde med med genbrug og en bæredygtig hverdag ikke er et mål, men en konstant søgen efter bedre og mere miljørigtige rutiner. Vi forsøger til stadighed at forbedre os gennem dialog med samarbejdspartnere og ved kreativ tænkning i nye løsninger.

Mød vores medarbejdere

Vi er en lille flok møbel entusiaster, som alle elsker møbler i høj kvalitet og klassisk design. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde det helt rigtig møbel til dig.

Har du spørgsmål kan du finde os i butikken, indenfor åbningstiderne eller sende os en mail.
Vi ses i Jobo Møbler!

Bo Pedersen

Indehaver | Møbelrådgiver

Jeg har over 30 års erfaring med salg af kvalitetsmøbler og senge.
Det er vigtigt for mig at kunden skal føle sig i centrum. Med god service og vejledning "en aftale er en aftale"
Dejligt at arbejde med kvalitet i højsædet og en nydelse at se vore mange kunder er tilfredse med deres møbelvalg i JOBO.

Du er altid velkommen til at kontakte mig | bo@jobo.dk

Jakob

Jacob Froeslev

Møbelrådgiver

Du møder mig i butikken, hvor jeg altid står klar til at rådgive og vejlede. Uanset om du skal have nye møbler eller hjælp til pleje at de gamle.
Efter mange år i møbelbranchen betragter jeg mig selv, som en rigtig møbel nørd! - Har jeg ikke svaret på dit møbel-spørgsmål så gi'r jeg en is 😉

Ingolf Junker

Møbelrådgiver

Jeg har mange års erfaring i møbelbranchen og elsker mit arbejde! Det er vigtig for mig at kunden får det helt rigtige møbel med hjem. Når jeg ikke står i den fysiske butik, er jeg muligvis at finde på landevejen i JOBO bilen, hvor jeg er på vej ud med skønne designer møbler!
Charlotte

Charlotte Gorell

Rengøring

Lis

Lis Hansen

Møbelrådgiver

Sanne Thune Lindorf Lund

Marketing Manager

Jeg sidder bag skærmen og sørger for at du kan sidde der hjemme og shoppe alle de lækre møbler og tilbehør vi har på Jobo's webshop. Jeg har et spændende og alsidigt job og man kan jo ikke andet end at blive inspireret i disse skønne omgivelser.
Jørgen

Jørgen Mogensen

Møbelchauffør

Personale placeholder billede

Per Varberg

Møbelchauffør

Name