Hvorfor skal du vælge os?

01. Levering

Når du køber dine møbler hos Jobo, så sørger vi altid for levering af møblerne. Vores møbelchauffør bringer møblerne sikkert frem til dit hjem.
I særlige tilfælde benytter vi også eksterne partnere, som vi naturligvis stiller de samme høje krav til, som vi stiller til os selv.

02. Professionel Rådgivning

Med vejledning og rådgivning fra vores professionelle møbelrådgivere er du altid i sikre hænder. Vi hjælper med at finde den helt rette løsning til dig.
Uanset hvilket rum i din bolig, du ønsker at indrette, så står vi altid til rådighed. I vores fysiske butik finder du også en professionel og inspirerende sengeafdeling, hvor du også vil kunne støde på vores sengeekspert.

03. DU er i fokus

Hos Jobo Møbler sætter vi altid kunden i første række. Det er vigtig for os at kunden føler sig i trygge hænder.

Derfor bestræber vi os altid på at give den allerbedste service og rådgivning. Vi mener at tryghed er nøglen til en god oplevelse!

Besøg os i vores fysiske butik.

 

Du er altid velkommen i vores fysiske butik
– Hele 2500 kvm fyldt med lækre designer møbler.

 

 

Åbningstider

Mandag – Torsdag :  10:00 – 17:30
Fredag                       :  10:00 – 19:00
Lørdag                       :  10:00 – 14:00
Søndag                       :  11:00 – 15:00*

*Gælder i perioden fra 01/10 – 01/04

Mød vores medarbejdere

Vi er en lille flok møbel entusiaster, som alle elsker møbler i høj kvalitet og klassisk design. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde det helt rigtig møbel til dig.

Har du spørgsmål kan du finde os i butikken, indenfor åbningstiderne eller sende os en mail.
Vi ses i Job Møbler!

Bo Pedersen

Indehaver | Møbelrådgiver

Jeg har over 30 års erfaring med salg af kvalitetsmøbler og senge.
Det er vigtigt for mig at kunden skal føle sig i centrum. Med god service og vejledning ``en aftale er en aftale``
Dejligt at arbejde med kvalitet i højsædet og en nydelse at se vore mange kunde er tilfredse med deres møbelvalg i JOBO.

Du er altid velkommen til at kontakte mig | bo@jobo.dk

Jakob

Jacob Froeslev

Møbelrådgiver

Du møder mig i butikken, hvor jeg altid står klar til at rådgive og vejlede. Uanset om du skal have nye møbler eller hjælp til pleje at de gamle.
Efter mange år i møbelbranchen betragter jeg mig selv, som en rigtig møbel nørd! - Har jeg ikke svaret på dit møbel-spørgsmål så gi'r jeg en is 😉

Ingolf Junker

Møbelrådgiver

Jeg har mange års erfaring i møbelbranchen og elsker mit arbejde! Det er vigtig for mig at kunden får det helt rigtig møbel med hjem. Når jeg ikke står i den fysiske butik, er jeg muligvis at finde på landevejen i Jobo bilen, hvor jeg er på vej ud med skønne designer møbler!
Preben

Preben

Møbelchauffør

Det er mig der sidder bag rettet i Jobo bilen, som bringer alle de skønne designer møbler ud. Jeg hjælper dig med at montere og indretning dine nye møbler og smutter ikke før det hele spiller!

Morten

Sengeekspert

At vælge sin nye seng, er en tillidssag. Derfor er professionel rådgivning vigtig og letter beslutningen en del. Jeg mener at alle fortjener en sund søvn.

Møbler og senge er en vigtig investering, fordi at det er vores hjemmelige omgivelser. Jeg bliver personligt glad, hver gang jeg kigger rundt i mit eget hjem og tænker ``det var godt vi valgte lige præcis dé møbler``. Kom ind og fortæl mig om netop dit hjem - så hjælper jeg dig bedst.

Helene Hansen

Webmedarbejder

Jeg sørger for at du kan købe alle vores lækre produkter online på vores webshop. Jeg er helt grøn i møbelbranchen og lader mig dagligt inspirere af de andre professionelle møbelrådgivere, som har deres daglige gang hos Jobo Møbler.

Hvis du har spørgsmål til vores webshop, så er du altid velkommen til at kontakte mig | helene@jobo.dk

Charlotte

Charlotte Gorell

Rengøring

Det er mig, som står for rengøringen i Jobo Møbler. Jeg sørger for at butikken er skinnende ren!