Om Os

Derfor skal du vælge Jobo Møbler

1. LeveringNår du køber dine møbler hos Jobo, så sørger vi altid for levering af møblerne. Vores møbelchauffør bringer møblerne sikkert frem til dit hjem. I særlige tilfælde benytter vi også eksterne partnere, som vi naturligvis stiller de samme høje krav til, som vi stiller til os selv.

2. Professionel Rådgivning

Med vejledning og rådgivning fra vores professionelle møbelrådgivere er du altid i sikre hænder. Vi hjælper med at finde den helt rette løsning til dig. Uanset hvilket rum i din bolig, du ønsker at indrette, så står vi altid til rådighed. I vores fysiske butik finder du også en professionel og inspirerende sengeafdeling, hvor du også vil kunne støde på vores sengeekspert.

3. Du er i fokusHos Jobo Møbler sætter vi altid kunden i første række. Det er vigtig for os at kunden føler sig i trygge hænder.
Derfor bestræber vi os altid på at give den allerbedste service og rådgivning. Vi mener at tryghed er nøglen til en god oplevelse!

Mød vores medarbejdere

Vi er en lille flok møbel entusiaster, som alle elsker møbler i høj kvalitet og klassisk design. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde det helt rigtig møbel til dig.

Har du spørgsmål kan du finde os i butikken, indenfor åbningstiderne eller sende os en mail.
Vi ses i Jobo Møbler!

Bo Pedersen

Indehaver | Møbelrådgiver
Jeg har over 30 års erfaring med salg af kvalitetsmøbler og senge.


Det er vigtigt for mig at kunden skal føle sig i centrum. Med god service og vejledning "en aftale er en aftale"

Det er dejligt at arbejde med kvalitet i højsædet og en nydelse at se at vores mange kunder er tilfredse med deres møbelvalg i Jobo Møbler.

Du er altid velkommen til at kontakte mig | [email protected]

Ingolf Junker

Møbelrådgiver
Jeg har mange års erfaring i møbelbranchen og elsker mit arbejde!

Det er vigtig for mig at kunden får det helt rigtige møbel med hjem.

Du kan kontakte mig på [email protected]

Lis Hansen

Stylist | Møbelrådgiver
Jeg styler butikken så den er indbydende og inspirerende.

Jeg elsker kundekontakten og mødet med mennesker - der er altid tid til en sludder og en kop kaffe til kunderne.

Jeg elsker at inspirere vores kunder og deler meget gerne ud af min erfaring med farver og indretning.

Kontakt mig på [email protected]

Charlotte Gorell

Rengøring
Jeg sikrer at der ser pænt og præsentabelt ud i butikken.

Det skal være en ren fornøjelse at besøge vores smukke møbelhus i Kolding.

Camilla Simonsen

Marketingkoordinator

Marketingkoordinator

Jeg sidder bag skærmen og sørger for, at du kan sidde derhjemme og shoppe alle de lækre møbler og boligtilbehør, vi har i webshoppen.

Jeg har et spændende og alsidigt job. Det er inspirerende at arbejde i disse skønne omgivelser.

Kontakt mig gerne på [email protected], jeg er altid parat til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål.

Jørgen Mogensen

Møbelchauffør
Mig kan du møde på landevejen og hjemme hos dig selv når du skal have leveret nye møbler.

Nils Hammer Winther

Møbelrådgiver
Møbelnørd med over 20 i møbelbranchen

Det er vigtigt for mig, at kunden får en grundig og korrekt vejledning, så kunden trygt kan vælge sine nye møbler hos Jobo Møbler.

Der skal også være plads til lidt designhistorier eller en møbel-anekdote

Kom og besøg mig hos Jobo - eller skriv til mig på: [email protected]

Arne Dolleris

Møbelchauffør

Miljøpolitik

Hos Jobo Møbler har vi en holding til miljøet!

Som i mange andre brancher er der i møbelbranchen et stort problem med emballage, der hober sig op. Pap, plastik, foam, flamingo og træ bruges i stor stil til at beskytte møblerne under transport, så de når sikkert frem uden skader.

Hos Jobo Møbler håndterer vi alt affald med største omhu. Pap og klar folie bliver afhentet ugentligt til genbrug. Metal, flamingo, elpærer, træpaller, plader og batterier sorteres og køres til Kolding Kommunes genbrugsstationer.

I det hele taget gør vi en stor indsats for at minimere mængden af restaffald, der ender på forbrændingen.

Vi har gennem de seneste år skiftet de fleste lyskilder ud i forretningen, så glødepærer i dag kun udgør ca 20%. Investeringen har givet os et væsentligt lavere el-forbrug, og LED-teknologien har en meget længere levetid.

Valg af samarbejdspartnere

Vi har gennem de seneste år skiftet de fleste lyskilder ud i forretningen, så glødepærer i dag kun udgør ca 20%. Investeringen har givet os et væsentligt lavere el-forbrug, og LED-teknologien har en meget længere levetid.

Vi er altid på udkig efter producenter der, lige som os, har en holdning til bæredygtig produktion. For ca et år siden begyndte vi f.eks. et samarbejde med RE-NATURSENGE. De laver højkvalitetssenge primært af naturmaterialer og med fokus på økologi.

Madras-producenten AUPING har også meget fokus på bæredygtig produktion. Ud fra Cradle-to-Cradle princippet arbejder AUPING på at fremme renhed i materialer og produktion, der bl.a. indebærer, at deres produkter efter endt levetid kan skilles ad og genbruges med minimale omkostninger for miljøet.

Vi er bevidste om, at vores arbejde med med genbrug og en bæredygtig hverdag ikke er et mål, men en konstant søgen efter bedre og mere miljørigtige rutiner. Vi forsøger til stadighed at forbedre os gennem dialog med samarbejdspartnere og ved kreativ tænkning i nye løsninger.

Vores Historie

Det hele begyndte...

Det hele startede tilbage i den lille bydel Harte, nær Kolding. Her boede John med sin lille familie. John var oprindelig møbelpolster men kastede sig i 1962 ud som selvstændig møbelpolster, som senere skulle vise sig at blive langt større forretning end han nogensinde havde turde håbe på. I 1964 var pladsen trang og da Jobo Møbler hurtigt fik vokseværk, måtte John ud og finde nye lokaler, så den lille familie kunne bevarer deres hjem. Jobo Møbler flyttede til Låsbygade og derefter Agtrupvej i Kolding, hvor møbel eventyret først tog rigtig fart. Jobo Møbler blev kendt i lokal området for sin gode kvalitet, design og professionelle rådgivning.

I 1974 startede et helt nyt kapitel i Jobo Møblers historie. John begyndte at bygge nye lokaler på Albuen i Kolding og her har butikken haft adressen siden.

En ny generation

I 1997 er der generations skifte, hvor sønnen Bo overtog firmaet. Dette blev starten på Jobo Møbler som vi kender det idag. Navnet udspringer af John og Bo. Butikken har udviklet sig fra at være mørke træssorter, syret eg til en moderne møbelbutik med klassiske design ikoner. Kvaliteten har altid været i højsædet og er det fortsat hos Jobo Møbler. Hos Jobo Møbler har vi valgt at satse på kvalitet, rådgivning, god service og lækre designs.

Møbelhuset der fik vokseværk

Jobo Møbler - Et oplevelseshus

I Jobo Møbler ønsker vi at give dig en oplevelse. 

I vores møblehus i Kolding kan du derfor også besøge en blomsterhandel. Gamst1903 er det første du møder når du træder igennem vores døre. Du bliver derfor altid mødt med friske grønne planter, smukke buketter og en skøn duft. 

Vi mener at vi kan være med til at inspirere vores kunder på tværs af vores og samarbejdet giver noget helt særligt til vores hus

2020 vi får ny nabo

I efteråret 2020 åbnede Kvänum Køkkener deres 4. afdeling i Danmark. Det gjorde de i en tidligere del af Jobo Møblers lokaler og vi har naturligvis åbnet op imellem Jobo Møbler og Kvänum Køkkener, så vores kunder kan gå imellem de to butikker uden at skulle udenfor. 

Kvänum Køkkener er håndbyggede køkkener i den højeste kvalitet. Matchet imellem Kvänum og Jobo Møbler er derfor ideelt, vores kunder vægter nemlig de samme ting: Kvalitet, design og service.

Et oplevelseshus

I vores møbelhus finder du
inspirerende kunst

I Jobo Møbler ønsker vi at inspirere dig til indretningen af dit hjem, derfor finder du også smuk kunst i vores møblehus i Kolding. Lige nu har vi udstilling af kunsteren Art by Lone Reedtz.

Lone Reedtz har atelier i Haderslev, og skaber unikke, abstrakte og farverige malerier. Om sin kunst, udtaler hun selv:

“Jeg skaber kunst der har sjæl og personlighed, kunst som vækker nysgerrigheden og som stimulerer sanserne. Jeg lader underbevidstheden arbejde sammen med nuet og derigennem skabe energiske, kraftfulde malerier, hvor sårbarhed og styrke forenes.”

Vi mener at det skal være en oplevelse at besøge Jobo Møbler, derfor finder du både kunst, blomster og designmøbler under et tag. 

Annette Balsgaard

Annette Balsgaard

Når du alligevel er forbi Jobo Møbler, kan du benytte lejligheden til at se de flotte malerier af Annette Balsgaard.

Annette har malet en del år og maler med akryl på lærred. Hun bruger farverne og mange lag af maling til at skabe dybde og energi i billedet. Naturen med linjer, strukturer, bevægelser og dynamik optager hende. Ofte kombinerer hun det abstrakte med elementer fra fx naturen. 

 

Kunstrådgiver, skribent og blogger Connie Boe Boss skriver:

Annette Balsgaard (1961) maler abstrakt-figurative malerier med naturen som den væsentligste inspirationskilde. Hendes malerier har stor dybde, dynamik og bevægelse, de er på én gang panoramiske og zoomede. Det er som om du hele tiden kan bevæge dig længere ind i eller ud fra billedet og til stadighed være nysgerrig på hvad du får øje på.


Palet og figuration

Annette Balsgaards palet er afstemt og ofte tone i tone. Hun bruger mange farver, påført lag på lag, men det ender harmonisk op, også i de værker, der rummer stærke, kontrasterende farver og meget heftige ekspressive strøg.

Man vil kunne opleve en flammende rød eller en stærk turkis, der understreger stærke følelser, ligesom de roligere partier viser evnen til at skabe et kontemplativt rum. Dynamikken mellem balance og forstyrrelse er hendes store styrke.


Nyt galleri

Annette Balsgaard har i foråret 2023 startet nyt galleri sammen med kunstneren Benedikte Marie i gågaden i Fredericia, Danmarksgade 15B.

Håbet er, at galleriet bliver et levende sted, hvor folk får lyst til at komme og se på kunst, opleve live-painting, høre foredrag m.v.

Bliv inspireret på Instagram

form and refine