Om Os

Derfor skal du vælge Jobo Møbler

1. LeveringNår du køber dine møbler hos Jobo, så sørger vi altid for levering af møblerne. Vores møbelchauffør bringer møblerne sikkert frem til dit hjem. I særlige tilfælde benytter vi også eksterne partnere, som vi naturligvis stiller de samme høje krav til, som vi stiller til os selv.

2. Professionel Rådgivning

Med vejledning og rådgivning fra vores professionelle møbelrådgivere er du altid i sikre hænder. Vi hjælper med at finde den helt rette løsning til dig. Uanset hvilket rum i din bolig, du ønsker at indrette, så står vi altid til rådighed. I vores fysiske butik finder du også en professionel og inspirerende sengeafdeling, hvor du også vil kunne støde på vores sengeekspert.

3. Du er i fokusHos Jobo Møbler sætter vi altid kunden i første række. Det er vigtig for os at kunden føler sig i trygge hænder.
Derfor bestræber vi os altid på at give den allerbedste service og rådgivning. Vi mener at tryghed er nøglen til en god oplevelse!

Mød vores medarbejdere

Vi er en lille flok møbel entusiaster, som alle elsker møbler i høj kvalitet og klassisk design. Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med at finde det helt rigtig møbel til dig.

Har du spørgsmål kan du finde os i butikken, indenfor åbningstiderne eller sende os en mail.
Vi ses i Jobo Møbler!

Bo Pedersen

Indehaver | Møbelrådgiver
Jeg har over 30 års erfaring med salg af kvalitetsmøbler og senge.


Det er vigtigt for mig at kunden skal føle sig i centrum. Med god service og vejledning "en aftale er en aftale"

Det er dejligt at arbejde med kvalitet i højsædet og en nydelse at se at vores mange kunder er tilfredse med deres møbelvalg i Jobo Møbler.

Du er altid velkommen til at kontakte mig | bo@jobo.dk

Jacob Frøslev

Møbelrådgiver
Du møder mig i butikken, hvor jeg altid står klar til at rådgive og vejlede. Uanset om du skal have nye møbler eller hjælp til pleje at de gamle.

Efter mange år i møbelbranchen betragter jeg mig selv, som en rigtig møbel nørd! - Har jeg ikke svaret på dit møbel-spørgsmål så gi'r jeg en is 😉

Kontakt mig på jacob@jobo.dk

Ingolf Junker

Møbelrådgiver
Jeg har mange års erfaring i møbelbranchen og elsker mit arbejde!

Det er vigtig for mig at kunden får det helt rigtige møbel med hjem.

Du kan kontakte mig på ingolf@jobo.dk

Lis Hansen

Stylist | Møbelrådgiver
Jeg styler butikken så den er indbydende og inspirerende.

Jeg elsker kundekontakten og mødet med mennesker - der er altid tid til en sludder og en kop kaffe til kunderne.

Jeg elsker at inspirere vores kunder og deler meget gerne ud af min erfaring med farver og indretning.

Kontakt mig på lis@jobo.dk

Charlotte Gorell

Rengøring
Jeg sikrer at der ser pænt og præsentabelt ud i butikken.

Det skal være en ren fornøjelse at besøge vores smukke møbelhus i Kolding.

Sanne Thune Lindorf Lund

Marketing Manager
Jeg sidder bag skærmen og sørger for at du kan sidde der hjemme og shoppe alle de lækre møbler og tilbehør vi har på Jobo's webshop.

Jeg har et spændende og alsidigt job og man kan jo ikke andet end at blive inspireret i disse skønne omgivelser.

Kontakt mig gerne på sanne@jobo.dk, jeg er altid parat til at hjælpe dig med ethvert spørgsmål.

Jørgen Mogensen

Møbelchauffør
Mig kan du møde på landevejen og hjemme hos dig selv når du skal have leveret nye møbler.

Per Varberg

Møbelchauffør

Louise Lyngs Jensen

Studiemedjælper i SoMe

Louise Lyngs Jensen

Studiemedhjælper til SoMe

Kaare Nyholm

Møbelrådgiver

Arne Dolleris

Møbelchauffør

Miljøpolitik

Hos Jobo Møbler har vi en holding til miljøet!

Som i mange andre brancher er der i møbelbranchen et stort problem med emballage, der hober sig op. Pap, plastik, foam, flamingo og træ bruges i stor stil til at beskytte møblerne under transport, så de når sikkert frem uden skader.

Hos Jobo Møbler håndterer vi alt affald med største omhu. Pap og klar folie bliver afhentet ugentligt til genbrug. Metal, flamingo, elpærer, træpaller, plader og batterier sorteres og køres til Kolding Kommunes genbrugsstationer.

I det hele taget gør vi en stor indsats for at minimere mængden af restaffald, der ender på forbrændingen.

Vi har gennem de seneste år skiftet de fleste lyskilder ud i forretningen, så glødepærer i dag kun udgør ca 20%. Investeringen har givet os et væsentligt lavere el-forbrug, og LED-teknologien har en meget længere levetid.

Valg af samarbejdspartnere

Vi har gennem de seneste år skiftet de fleste lyskilder ud i forretningen, så glødepærer i dag kun udgør ca 20%. Investeringen har givet os et væsentligt lavere el-forbrug, og LED-teknologien har en meget længere levetid.

Vi er altid på udkig efter producenter der, lige som os, har en holdning til bæredygtig produktion. For ca et år siden begyndte vi f.eks. et samarbejde med RE-NATURSENGE. De laver højkvalitetssenge primært af naturmaterialer og med fokus på økologi.

Madras-producenten AUPING har også meget fokus på bæredygtig produktion. Ud fra Cradle-to-Cradle princippet arbejder AUPING på at fremme renhed i materialer og produktion, der bl.a. indebærer, at deres produkter efter endt levetid kan skilles ad og genbruges med minimale omkostninger for miljøet.

Vi er bevidste om, at vores arbejde med med genbrug og en bæredygtig hverdag ikke er et mål, men en konstant søgen efter bedre og mere miljørigtige rutiner. Vi forsøger til stadighed at forbedre os gennem dialog med samarbejdspartnere og ved kreativ tænkning i nye løsninger.

Vores Historie

Det hele begyndte...

Det hele startede tilbage i den lille bydel Harte, nær Kolding. Her boede John med sin lille familie. John var oprindelig møbelpolster men kastede sig i 1962 ud som selvstændig møbelpolster, som senere skulle vise sig at blive langt større forretning end han nogensinde havde turde håbe på. I 1962 var pladsen trang og da Jobo Møbler hurtigt fik vokseværk, måtte John ud og finde nye lokaler, så den lille familie kunne bevarer deres lille hjem. Jobo Møbler flyttede til Låsbygade og derefter Agtrupvej i Kolding, hvor møbel eventyret først tog rigtig fart. Jobo Møbler blev kendt i lokal området for sin gode kvalitet, design og professionelle rådgivning.

I 1974 startede et helt nyt kapitel i Jobo Møblers historie. John begyndte at bygge nye lokaler på Albuen i Kolding og her har butikken haft adressen siden.

En ny generation

I 1997 er der generations skifte, hvor sønnen Bo overtog firmaet. Dette blev starten på Jobo Møbler som vi kender det idag. Navnet udspringer af John og Bo. Butikken har udviklet sig fra at være mørke træssorter, syret eg til en moderne møbelbutik med klassiske design ikoner. Kvaliteten har altid været i højsædet og er det fortsat hos Jobo Møbler. Hos Jobo Møbler har vi valgt at satse på kvalitet, rådgivning, god service og lækre designs.

Møbelhuset der fik vokseværk

Jobo Møbler - Et oplevelseshus

I Jobo Møbler ønsker vi at give dig en oplevelse. 

I vores møblehus i Kolding kan du derfor også besøge en blomsterhandel. Gamst1903 er det første du møder når du træder igennem vores døre. Du bliver derfor altid mødt med friske grønne planter, smukke buketter og en skøn duft. 

Vi mener at vi kan være med til at inspirere vores kunder på tværs af vores og samarbejdet giver noget helt særligt til vores hus

2020 vi får ny nabo

I efteråret 2020 åbnede Kvänum Køkkener deres 4. afdeling i Danmark. Det gjorde de i en tidligere del af Jobo Møblers lokaler og vi har naturligvis åbnet op imellem Jobo Møbler og Kvänum Køkkener, så vores kunder kan gå imellem de to butikker uden at skulle udenfor. 

Kvänum Køkkener er håndbyggede køkkener i den højeste kvalitet. Matchet imellem Kvänum og Jobo Møbler er derfor ideelt, vores kunder vægter nemlig de samme ting: Kvalitet, design og service.

Bliv inspireret på Instagram