Boligtrends 2022

sofabrod handvark

2021 er ved at lakke mod enden, og det betyder et nyt år med mulighed for at gøre tingene lidt anderledes eller videreudvikle både når det gælder os selv, vores arbejdsliv, vores sociale liv og vores hjem. Som vi bevæger os mod et nyt år, bevæger trends og tendenser sig også. Nogle forbliver relevante og andre bliver udskiftet af nye trends. Vi giver her vores bud på hvilke boligtrends, vi kommer til at se i 2022.

Møbler og boligtilbehør med organiske former

møbler med organiske former

1. Loafer SC25 sofa | &Tradition 2. Little Petra loungestol | &Tradition 3. Flower bord | Swedese
4. Sideways Sofa | Carl Hansen & Søn 5. W&S vase Chamber Light Beige | HAY

En stor trend i 2021 var møbler, vaser, lamper og boligtilbehør med organiske former, der nærmest blev et skulpturelt element i indretning, og vi forudser at denne boligtrend følger med ind i 2022. Møblerne og boligtilbehøret står smukt i alt deres enkelthed, men kan også nemt tilpasses resten af indretning, med deres ulige og bløde linjer. Organiske former tilføjer altså et blødt, smukt, skulpturelt og blikfangende element til dit hjem.

De organiske former leder også vores tanker mod naturen, og det er derfor ingen overraskelse at de fortsætter med at være populære i 2022, hvor vi også ser en fortsat stor tendens til at bringe naturen indenfor. De to boligtrends går hånd i hånd, og ved en kombination af organiske former og naturlige materialer er du sikret en smuk indretning i hjemmet. 

Bring naturen indenfor

Brugen af naturlige materialer både inde og ude fortsætter i 2022, hvor vi kommer til at se flere nuancer og materialer, som har referencer til naturen. Der er nemlig en stor interesse og inspiration forbundet med naturen. Derudover er der også et øgede fokus på bæredygtighed og vores forbrug, vi vil omgives af noget hvor kvaliteten er top og følelsen er lækker. Vores fokus er på veldesignede møbler i skønne naturlige materialer og farver, som kan gives videre fra generation til generation.

De naturlige materialer og nuancer der har referencer til naturen kan finde vej til boligen på utallige måde. Du kan vælge puder og plaider i tekstiler som uld, lammeskind eller hør, møbler i træ som eg, valnød eller bøg, eller måske farve en væg i jordnære farver, grøn som skoven eller lyseblå som himlen eller havet. Uanset hvordan du bringer naturen ind, byder vi den fortsat velkommen i hjemmet.

1. Shell Cushion Large – Pearl | Natures Collection 2. Flos Vase | AYTM 3. No 7 Loungestol | Sibast Furniture 4. HM3 Drawn | &Tradition 5. VP7 Flowerpot | &Tradition 6. Collect Heavy Linen | &Tradition

En kombination af afdæmpede og friske farver

farve billede

Vi ser stadig de afdæmpede og naturlig farver, som nuancer der leder tankerne mod naturen, jordnære farver og pastelfarver, som en del af boligtrendsene i 2022. De afdæmpede farver gør boligen til et sted hvor man virkelig kan slappe af, fordybe sig og finde ro. Dog kommer vi også til at se en tendens til at bringe modige og friske pangfarver ind i hjemmet, som skal bidrage til en følelse af glæde og lysere tider. Umiddelbart bliver det et miks af afdæmpede farver og pangfarver, der kommer til at præge indretningen. Ved at kombinere de friske og naturlige farver, kan det nemlig sagtens lade sig gøre at skabe et harmonisk og roligt hjem.

Byd velkommen til geometriske mønstre

1. Stockholm Plaid | Silkeborg Uldspinderi 2. Isabel Emerald Pude | Christina Lundsteen 3. Été Sengetøj | HAY 4. Plain Beat Honey Rose Plaid | Silkeborg Uldspinderi 5. Cake Light Kit pude | Christina Lundsteen 6. Liv Dust pude | Christina Lundsteen

Der skal mønstre på vores puder, plaider og sengetøj i 2022, og det skal helst være geometriske mønstre. De geometriske mønstre bryder med det bløde udtryk vi ser i resten af indretning via organiske former og naturlige materialer, og hjemmet får dermed lidt kant.

Du kan bruge geometriske mønstre til at skabe kontrast ved at vælge puder og plaider i forskellige friske farver, eller skabe et ensartede udtryk ved at vælge puder og plaider i afdæmpede farver og med forskellige nuancer af samme farve.

Geometriske mønstre finder du på puder og plaider fra designbrands som Silkeborg Uldspinderi, HAY, Christina Lundsten og &Tradition. Forkæl hjemmet med puder og plaider i uovertruffen kvalitet med lækre mønstre.

Relaterede produkter...

Måske vil du synes om...

Indret din bolig med retro stil

Indret hjemmet med Retro stil Idag er flere og flere mennesker begyndt, at handle boligartikler og møbler i genbrugsbutikker og loppemarkeder. Gamle møbler og gamle

Læs mere »
sofabrod handvark

Boligtrends for 2022

Boligtrends 2022 2021 er ved at lakke mod enden, og det betyder et nyt år med mulighed for at gøre tingene lidt anderledes eller videreudvikle

Læs mere »