Kurv

To nye relanceringer af Hans J. Wegner

By 15. august 2018januar 25th, 2019Design, Indretning, Nyheder
CH71 & CH72

Resultatet af et møde mellem skulpturelt design og sublimt håndværk!

Tilbage i 1952 blev CH71 og CH72 præsenteret for allerførste gang. En loungestol og en matchende sofa designet af en af Danmarks mest ikoniske møbelarkitekt, Hans J. Wegner! 

Hans J. Wegner præsenterede som sagt disse fine designklassikere for første gang i 1952 på udstillingen, Dansk Møbelkunst i Magasin du Nord. De to designklassikere er siden hen tilføjet i Carl Hansen & Søns store kollektion af danske designklassiskere. Hans J. Wegner er kendt for sin særlige formgivning og dette bunder i at den kendte designer både havde baggrund som møbelsnedker og møbelarkitekt.

Erfaringen inden for disse to felter ses tydeligt i CH71 og CH72. Særligt kombinationen af trægrebene og armlænenes polster, viser hvordan Hans J. Wegner har kunne kombinere sine færdigheder med stor præcision.

Meget mere end bare et møbelch71 & ch72

CH71 og CH72 er begge fremstillet med ben i massivt træ, et overpolstret korpus samt løs sidehynde. Det særlige ved disse to klassikere er at de ikke er særlig store og er derfor særligt egnet til mindre rum. Trods størrelsen er der ikke gået på kompromis med komforten eller de smukke skulpturelle design. Med disse designklassikere får du meget mere end blot et møbel. Sættet her vidner om stolte traditioner, dansk design og ikke mindst et fantastisk håndværk kreeret  af den mesterlige møbeldesigner, Hans J. Wegner.

Vi er din Wegnerspecialist!

CH71 og CH72 kan begge ses i vores store udstilling af danske designklassikere i vores fysiske butik i Kolding. Som Wegnerspecialist tilbyder vi dig den bedste rådgivning og vejledning, når det kommer til møbler af Hans J. Wegner. Visse designikoner SKAL bare opleves i virkeligheden og med vores store udstilling sørger vi for at du får den allerbedste oplevelse, når du besøger os.

Har du ikke lige mulighed for at komme forbi vores fysiske butik, kan du altid besøge vores webshop eller ringe på 75 50 68 33, hvor vores møbelrådgivere sidder klar til at hjælpe dig.