Kurv

TEMA – Tid til lys

By 11. februar 2019Design
Le Klint Lamella miljø

Især nu hvor solen synes at have glemt os er det vigtigt at tænke på, hvordan belysningen er i hjemmet. Er der lys nok hvor du færdes? er elpærerne gode nok? Har du fokuseret lys hvor du læser og sysler?

Hos Jobo Møbler har vi samlet en række smukke, funktionelle lamper; alle vist i butikken på Albuen i Kolding.

Vinter.. mørke.. kulde..

Der er inspiration at hente fra bl.a. LE KLINT, der med deres ikoniske plissé-skærme har givet lys og hygge i danske hjem siden 1940'erne. En nyere model er LAMELLA, der giver en rigtig god grund-belysning... og så er den noget af det smukkeste , mest formfuldendte der er kommet ud af den lille lampefabrik i Odense.

Helt moderne og minimalistisk

...er LEAF lampen fra MUUTO. Den fås som standerlampe og bordlampe. Lampen er der næsten ikke... og så alligevel. LEAF lampen er udstyret med de effektive L E D-pærer... helt perfekt til læsning.

FlowerPot Lampen

..som Verner Panton tegnede i 1960ernen er en oplevelse. Hvis man er til leg og farver, kan man slå sig løs i Pantons univers og skabe liv i rummet. Find lampen i dén farve der passer med billedet der hænger på væggen eller Hæng 2-3 lamper op i hjørnet af stuen og skab din egen skulptur.

Ugens tip: L E D lys er godt, effektivt, billigt og holder længe, men det er ikke altid nok. Sørg for, at der er minimum en enkelt glødepære i ethvert opholdsrum. Det giver en bedre  og varmere oplevelse af hele rummet!

Kom ind til JOBO Møbler og få inspiration til BEDRE LYS I HJEMMET. Det koster gratis!!