Kurv

Indretning af køkken!

By 27. juli 2018januar 22nd, 2019Design, Indretning
GEJST - Køkken inspiration

Søger du inspiration til indretning af dit køkken?

Køkkenet er det rum, hvor familie og venner samles. Derfor er køkkenet også vigtigt, at få indrettet ordentligt. – Men hvordan gør man det? Mange finder det udfordrende nok at skulle vælge køkken elementer og hårde hvidevarer, men der er håb! 


Vores møbelrådgivere har givet deres bud på de allerbedste opbevaringsløsninger til køkkenet samt gode tips til hvordan du kan indrette et personligt køkken. – Der er fokus på funktionalitet, design og ikke mindst kvalitet!

 

Opbevaringsløsninger

Når man taler om opbevaringsløsninger i køkkenet er mulighederne mange! En af mulighederne er FLEX serien fra GEJST. En serie som har uendelig mange design muligheder, hvor du selv sammensætter din egen personlige løsning. Ikke et køkken og behov er ens, og det er der tænkt over i GEJST’s FLEX serie. Lige meget om køkkenet er stort, småt, sort eller hvidt, så kan du med lethed finde de elementer og kombinationer, som passer til dig og din personlige stil.

FLEX serien er også utrolig anvendelig til kontoret eller entréen.

Vi har fundet nogle gode eksempler frem for at vise, hvor forskellige FLEX serien kan være i sit udtryk.

Giv dit køkken personlighed!

Ønsker du et personligt køkken? Kodeordene er farve og materiale kombinationer – og selvfølgelig DIN personlighed. Vær ikke bange for at blande farver og materialer. Ofte giver det er rigtig god effekt, når materialer blandes og kontraster sammensættes. Se f.eks. det hvidlakerede metal kombineret med naturtræet – Man opnår en super flot effekt. Det hele afhænger dog af DIN personlige stil og den skal du give lov til at skinne igennem. – FLEX serien overlader designet på den færdige opbevaringsløsning til dig og kun din fantasi sætter grænserne for, hvordan den færdige kombination til se ud.

FLEX er den perfekte løsning til dig, som tør at lade din personlighed skinne igennem, via din boligindretning!