Sådan vælger du den perfekte spisestol

Carl Hansen Spisestole

Når du skal ud og vælge stole til din spisestue, så er der nogle overvejelser der er værd at gøre, inden du træffer det endelige valg.

Her gennemgår vi de ting, vi af erfaring ved at vores kunder har med i deres overvejelser når de køber spisestuestole hos os. Vi giver dig også vores professionelle mening om hvad der gør en god spisestol.For det første skal funktionen være udfyldt. Man skal altså sidde godt , og man skal føle at man hviler og får den rigtige støtte.

Vi har flere stole, hvor funktionen og ergonomi har været nogle af de vigtigste elementer i designprocessen. Det gælder blandt andet Midas stolen, som du ser her til højre. Stolen er designet af en ergoterapeut og her får du en stol hvor man kan sidde i mange timer, uden at man bliver tæt i kroppen.

Dernæst skal man holde af møblet. Man må faktisk godt være lidt forelsket… i formen, i materialet, i håndværket.

En spisestol er et møbel som, hvis du vælger den rigtige, kan holde i mange år – Eller måske endda resten af dit liv. Derfor er det vigtigt at du ikke blot tænker praktisk, men også har hjertet med når du handler spisestuestol.

Hos Jobo Møbler sælger vi kvalitetsmøbler fra nogle af de mest anerkendte danske møbeldesignere. Dette er møbler som ikke går af mode, men blot bliver smukkere med tiden. Er du ikke til klassisk dansk design, så har vi selvfølgelig også noget for dig. Tjek blandt andet vores udvalg af New Nordic stole fra bl.a. Muuto og HAY.

Sidst, men ikke mindst, skal stolen/møblet tænkes ind i en sammenhæng. Alt skal passe sammen og give mening, både funktionelt og visuelt.

Det er derfor vigtigt at du tænker stolen ind i din bolig:

  • Hvordan passer den sammen med dine øvrige møbler og stil?
  • Hvordan er farverne sammen med det øvrige møblement?
  • Ønsker du klassisk design eller en mere moderne stil?

Der er mange valgmuligheder, men vi opfordrer dig til at gå på opdagelse i de mange forskellige modeller vi har på vores webshop. Prøv at være åben overfor flere forskellige modeller og lad dig ikke forblænde af designerens navn. Måske er det en, for dig, ukendt designer der står bag den stol der passer allerbedst i din smag.

Gå på opdagelse i nogle af vores skønne spisestole..

Måske vil du også synes godt om...

Entré med Mistral spejl og hylde

Indretning af entréen

Indretning af Entreen Det kan være svært at indrette en entré.   Det er et rum hvor der skal være plads til mange funktioner; opbevaring af overtøj,

Læs mere »