Kurv

Hvilken soveværelsesstil har du?

By 14. marts 2018marts 21st, 2018Indretning, Senge
Le Klint Mutatio

Inspiration til indretningen af soveværelset

I Jobo Møblers sengeafdeling går vi utrolig meget op i kvalitet, komfort og design. Vi mener at alle fortjener en seng af topkvalitet og derved også en rigtig god nattesøvn. Den gode nattesøvn handler dog ikke kun om sengen men i høj grad også indretningen af soveværelset. Her får du en lille guide til, hvordan du kan skabe en behageligt og god atmosfære i dit soveværelse.

Der er mange forskellige stilarter man kan indrette sit soveværelse efter. Vores sengeekspert holder sig altid opdateret på de nyeste trends og tendenser. I øjeblikket er der særligt fokus på tre forskellige stilarter.

  • Den klassiske stil
  • Den hyggelige stil 
  • Den moderne stil

I den klassiske stil finder man nøgleord som harmoni og symmetri. Her vælges der ofte harmoniske og rolige former og farver. – alt sammen med et strejf af en klassisk og moderne signatur.

I den hyggelige stil ser man ofte at hygge er et gennemgående tema for resten af boligen. Her fokuseres der på at hjemmet skal fremstå imødekommende og varmt. Her får farverne frit spil og små samlinger af brugskunst og andre smukke ting, vil pryde hjemmet. Det er ofte ting som har en høj affektionsværdi.

Den sidste store trend er den moderne stil. Her er indretningen meget minimalistisk og ofte fyldt med elementer fra kendte designere og mærker. Oftest vil man her vælger naturfarver samt sort og hvid med en stærk farve.

Uanset hvilken indretning og stil der matcher din personlige stil, så er du altid velkommen til en lille snak i vores sengeafdeling.