Kurv

Havemøbler inspireret af kubismen og samtidens arkitektur

BK

Vi sætter uret og havemøblerne frem!

Jobo Møbler har altid været kendt for at levere møbler i særklasse og med havemøbler gør vi ingen undtagelse. Vi stræber altid på at finde det allerbedste til vores kunder og derfor kan vi nu præsentere vores nye havemøbel-serie. Indoor-Outdoor serien fra Carl Hansen & Søn.

Indoor-Outdoor serien er designet af Bodil Kjær tilbage i 1959. Det er en komplet serie af havemøbler, der omfatter et BK12 sofaloungesæt med bord, sofa og stole, et spisebordssæt, solseng samt en hængesofa. Samles hele serien af havemøbler, skabes der et smukt miljø, hvis udtryk trækker linier tilbage til kubismen og samtidens arkitektur.

Hele serien er fremstillet i massiv teaktræ, som gør at havemøblerne sagtens kan tåle det danske klima. Møblerne kan enten behandles med teakolie et par gange om året, men kan også få lov at stå helt naturligt, hvor de vil patinerer smukt over tid.

Lounge, spisestue & ren afslapning…

Uanset hvilket udendørsmiljø du ønsker at skabe, så kan du altid finde en løsning med Indoor-Outdoor serien. Brug lounge sættet til at skabe et hyggeligt og uformelt miljø, med plads til afslapning og fordybelse. Til den udendørs spiseplads er spisebordet og de matchende stole helt perfekte til at skabe nogle komfortable og hyggelige rammer, hvor familie og venner kan nyde hinandens selskab.

Har man brug for at nyde sommervarmen liggende er solsengen med den justerbare ryg helt ideel. Vil du derimod komme vuggende til den ultimative afslapning, så kan du tage plads i seriens hængesofa, som kan gøres ekstra komfortabel med en smuk matchende hynde.

Professor og arkitekt Bodil Kjær

Bodil Kjær er designeren bag denne smukke serie af havemøbler. Hun tegnede havemøblerne tilbage i 1959. Hun lærte tidligt at sætte pris på æstetik og kvalitet, da hun voksede op på slægtsgården lidt uden for Horsens. Bodil Kjær har altid haft et teknisk perspektiv, når hun har designet. Hun har formået at kombinere hende tekniske perspektiv med moderne arkitektur og samtidig haft mennesket og funktionalitet i fokus.

Gennem sit liv har hun rejst meget og har gennem sine rejser opnået en dyb indsigt i samspillet mellem arkitektur og design. I 1979 åbnede hun sin egen tegnestue, hvor hun blandt andet arbejdede med at udvikle boliger til Afrika, hvor målet var at skabe boliger, som kunne nedkøles ved hjælp af solenergi.

Hendes designs og møbelserier tæller alt fra indendørs møbler i form af lamper, serveringsvogn og vaser til udendørs møbler, som for eksempel den omtalte havemøbel serie.