Kurv

Efterårs inspiration til din bolig

By 4. oktober 2018januar 22nd, 2019Design, Indretning
efterår

Inspiration til efteråret 

Efteråret er over os og derfor skal boligen gøres efterårsklar!
For os er efteråret lig med indendørs hygge med familie og venner. Man opholder sig langt mere indenfor end man gør om sommeren. Dette er blot en af grundene til at man bør gøre noget ekstra ud af boligen i efterår og vinter halvåret. 

Efterårets helt store temaer

Temaer som går igen i efterårets boligindretning er nøgleord som varme, komfort, nærvær og ro.

Hvordan får jeg varme, komfort, nærvær og ro ind i min bolig?

Lænestolen

Brug dine hjørner effektivt med en dejlig komfortable lænestol for eksempel Oculus Chair fra Carl Hansen & Søn. Denne lænestol tilbyder dig den bedste komfort og tilføjer samtidig et smukt og skulpturelt udtryk til rummet den står i. Oculus Chair fås i mange forskellige varianter både i læder og stof, derfor kan du helt sikkert også finde den variant, som passer ind i din personlige stil og indretning.

Bor du i en mindre bolig så kan vi anbefale AV53. Denne lænestol er noget mindre end Oculus Chair og er derfor meget velegnet til mindre rum. Trods den lille størrelse går man hverken på kompromis med komfort eller design. Dens varme og bløde udtryk opfordre til hygge og afslapning – Netop det vi alle har brug for i vinter halvåret. 

Tilbehøret/accessories

Tilbehør og accessories er rigtig vigtige i din boligindretning. Det er ofte også den billigste post, når man skal indrette et rum. Derfor er det også her at man virkelig kan gå all-in, når årstiderne og boligtrends skrifter. Man kan for eksempel med lethed give stuen en ordentlig makeover ved blot, at skifte puder, plaider, vase osv.

For at skabe den varme og hyggelige stemning i hjemmet, kan man med fordel se efter alternative materialer. Blandt andet HAY laver deres ikoniske Dot puder i mange forskellige farver, størrelser og materialer. Her kan en Dot pude i bomuld for eksempel skiftes ud med en Dot pude i en velour for at skabe varme og hygge. Også plaiderne bør skiftes ud. Ikke blot i forhold til farve men også materiale. Her kan med fordel vælges en tykkere plaid og i et mere “groft” materiale. Det hele afhænger selvfølglig af ens udgangspunkt og hvor meget man gør sig i boligtilbehør. – Det er dog en “nem” og billig måde at komme up-to-date med de nye boligtrends.

Lyset

Med det lange mørke vinter halvår, som vi har her i norden er lyset i vores bolig utrolig vigtigt. Både af praktiske årsager men også når det gælder vores velvære. Lys/lamper er noget vi skal have i alle rum. Det er praktisktalt i nødvendighed for at vi kan se hvad vi laver. Man skal dog ikke undervurdere hvad lys/lamper kan gøre. – Lys kan være praktisk men og så utrolig smukt. Vi går her os Jobo Møbler utrolig meget op i, at vores udvalg af lys GØR NOGET MERE.

Netop her i den mørke tid er lyset IKKE noget, som du skal gå på kompromis med. Et brand som Le Klint, har i mange år specialiseret sig i lys og lamper, som netop kan mere end bare at sørge for, at der er lys over bordet. Der er virkelig kælet for deltaljer og design. Du får en lampe, som giver et helt optimalt lys. Der er fokus på det funktionelle, men også at lampen har et blødt og behageligt lys. – Af samme grund anbefaler vi i høj grad at du leder i Le Klints sortiment næste gang, at du skal have nyt lys i hjemmet.

Inspirationsfarver

Dette efterårs ses en smuk farvepalette med skønne farver og nuancer. De bærer alle præg af naturens naturlige og smukke efterårsfarver. Fælles for dem er, at de udstråler varme, som ellers står i skarp kontrast til de ellers kolde naturfarver.

Husk på at mange af vores designermøbler kan fås i mange forskellige varianter og farver – Har du et særligt ønske om en farve, så kontakt butikken.

efterårsfarver