Kurv

Få mest ud af hjørnerne i dit hjem!

By 14. marts 2018april 3rd, 2018Indretning

Sådan skaber du hygge i hjørnerne!

Det kan ofte være lidt af en udfordring at få det optimale ud af hjørnerne i ens hjem. Faktisk for man allermest ud af hjemmetsstørrelse, hvis man formår at udnytte alle kvadratmeterne fuldt ud. Her få du en guide til hvordan du for det bedste ud af dine hjørner – i ægte Jobo stil!

Hjørnerne i hjemmet kan bruges på mange forskellige måder. Tag for eksempel et hjørne i stuen eller på det store kontor. Her er et møbel som en DayBed helt perfekt. Med en DayBed kan du nemlig skabe en lille hyggelig plads/oase og på samme tid udnytte pladsen på den mest praktiske vis. Den kan fungere som en lille hyggekrog, hvor man kan ligge med en god bog eller ipad’en og lige tage en pause fra hverdagen. Samtidig kan den også fungere som gæsteseng, hvis man en dag fik sovende gæster. DayBeds fåes i mange forskellige stilarter og dette gør det utrolig nemt at finde en DayBed, som passer ind i de nuværende indretningsstil. 

De små hjørner i entréen er også vigtige at på udnyttet. Entréen er ikke et rum man opholder sig, så meget i. Til gengæld er det, det første rum man træder ind i.  Og dermed også det første af hjemmet man ser. Alt efter hvilken indretningsstil man har, så er møbler som små kommoder, hylder og små lamper, super gode til at skabe den stemning du ønsker. – I entréen handler det om at skabe en dejlig og varm velkomst.

Nogle møbler og boligartikler er særligt velegnet til hjørner og alt efter, hvilken indretningsstil og stemning man ønsker at skabe, så går man aldrig helt galt med følgende:

  • Daybed
  • Lænestol 
  • Gulvlamper
  • Planter
  • Kommoder

Mangler du mere inspiration og vejledning er du meget velkommen til, at besøge os i butikken, hvor at vores møbelrådgivere altid står klar til at hjælpe med diverse indretningsprojekter.