Kurv

Vi elsker nordisk elegance!

By 25. januar 2019januar 28th, 2019Design, Indretning
Nordisk elegance

En af 2019s helt store skandinaviske trends er marmor! Flere og flere brands har indtil flere produktserier, hvor marmor spiller en helt central rolle.

Det danske brand Handvärk mestrer brugen af marmor på bedste vis. Deres serie af borde oser af nordisk elegance! – En kombination af den naturlige marmor og det tidsløse stål. Bordene fås i en lang række forskellige varianter. Det betyder også at du kan finde netop det bord, som matcher din personlige stil og indretning.

Dining Table 230

Er du den klassiske type, som ønsker noget tidsløst og klassisk men som samtidig har noget kant? Så er HANDVÄRKs Dining table 230 med stort marmor. Det sorte marmor giver bordet et meget elegant og luksuriøst udtryk. Sammen med de spinkle, tidsløse bordben skaber dette en helt særlig kontrast, som kun ses hos HANDVÄRK. 

Hører du til en af de trendsættende typer, som ikke er bange for at gå forrest når det gælder nye trends indenfor boligindretning? Så kan du få stillet din indre trendsætter med Dining table 230 i grønt marmor.

Det nye Console bordHandvärk console

Som noget nyt i har Handvärk også introduceret Console bordet, som er forholdsvist nyt indenfor boligindretning. Console bordet er perfekt til spisestuen og stuen, hvor det med sit slanke udtryk bidrager til en anderledes og elegant indretning.

 

 

Mere om Handvärk

HANDVÄRK er etableret af designeren Emil Thorup. Bæredygtighed er i centrum og er nøglen til alle deres produkter. Der er fokus på at skabe møbler i højkvalitet og som kan holde hele livet. Der er fokus på materialer, som kun bliver smukkere med tiden.
Det unikke design er selvfølgelig et at de allervigtigste elementer, hvor man tydeligt kan se det nordiske DNA, som ses i alle produkter fra Handvärk.

 

Vi danskere kan altså noget særligt!Poller

Når vi taler om nordisk elegance, så kommer vi heller ikke uden om WON. Et dansk brand, som i høj grad er baseret på et skandinavisk udtryk i deres design. WON har et særligt fokus på nordisk boligindretning og samarbejder med en lang række unge designere.

Også i WONs produktsortiment ses det trendende marmor. Blandt andet i de to fantastiske serier af sofa- og sideborde POLLER og CALIBRE. Begge serier bruger et sort og naturligt marmor. Bordserierne er perfekte til dig, som gerne vil være med på de nyeste trends uden at udskifte de helt centrale møbler ud.

Rebar sidebordOgså hos HAY ses brugen af marmor…

Se for eksempel Rebar side bord. Et flot lampe- eller side-bord, som er helt ideelt at bruge som sofabord. Det er en større serie af side-, kaffe- og sofaborde i forskellige størrelser, og det er faktisk kun din egen fantasi, der sætter grænsen for hvad og hvor du kan bruge bordene fra Rebar serien.