Kurv

Nyt brand i huset! -True North Design

By 14. april 2018januar 22nd, 2019Design, Indretning, Nyheder
True north design

Vi har fået nyt brand i huset! – True North Design

Hos Jobo møbler har vi fået et nyt brand i huset. Vi er super stolte over, at vi nu kan præsentere vores dejlige kunder for et nyt brand i huset.

True North er til den designbevidste

True North Design er både udvikler, producent og distributør af deres lækre møbler. Design stilen er yderst klassisk og henvender sig i høj grad til kunden, som værdsætter en klassiske tilgang til det nordiske design. True North Designs møbler kan finde anvendelse i det private hjem såvel som i professionelle virksomheder.

Sætter pris på det gode håndværk

Som tidligere nævnt, så er True North Design selv tilstede i alle led fra idé til salg af det enkelte møbel. De er drevet af en her oprigtig kærlighed til møbler, som man i høj grad kan mærke gennem deres produkter. Det primære materiale er træ, som også er i tre med den nordiske designtradition. For True North Design handler det meget om at fremstille et smukt og samtidig funktionelt design. Selvfølgelig i en kvalitet, som gør at kunden kan have glæde af sine møbler i mange år frem og forhåbentlig give dem videre til næsten generation.

Mærk kvaliteten!

Er du blevet nysgerrig på True North Design og deres møbler, så kig forbi Jobo Møbler, og prøv den klassiske Salon Chair og få samtidig en god snak med en af vores professionelle møbelrådgivere.