Kurv

Nyheder fra MUUTO

By 12. juni 2018januar 22nd, 2019Design, Indretning, Nyheder
Muuto nyheder

Nyheder fra Muuto

Dette år lancerer Muuto en række skønne nyheder! Blandt nyhederne vil du finde helt nye designs, men også gode klassikere i nye flotte farver. Nyhederne bærer præg af skarpe kontraster, tidens trends og skønne farvesammensætninger! 

Nye designs

ENFOLD SIDEBOARD, Thomas Bentzen

MUUTO ENFOLD          MUUTO Enfold

Traditionelt skænk med industrielle referencer dog stadig med i et varmt design, som byder dig velkommen. 

Jalousilågen ses mest hos traditionelle møbeldesignere, men her har Muuto mixet det klassiske og traditionelle med det hårde og industrielle look, hvilket giver dette skænk et helt unikt udtryk.

Der arbejdes meget i kontraster og det ses især også ved valget af materialer. Vi ser det hårde kolde stål mixet med det varme naturlige egetræ. Igen bidrager disse kontraster til det unikke udtryk, som du opnår med Enfold Sideboard.

Med skænken følger to hylder, som kan justeres i forhold til placering. Det er muligt at tilkøbe flere hylder. Endvidere er der også tænkt på, at skænken skal være funktionel og fungere i et moderne hjem. Derfor er der lavet huller i bagbeklædningen til ledninger og kabler.

Enfold sideboard fås i forskellige farver og i en høj og lav variant. På den måde finder du med lethed den variant, som passer ind i din personlige stil og indretning; Uanset om du ser Enfold sideboard i din stue, entré, kontor eller soveværelset.

Muuto Coffe table

Workshop Coffee table, Cecilie Manz

En ny fortolkning af det traditionelle sofabord. I denne nye version er der fokus på de små detaljer, godt håndværk og finesse. Sofabordet indeholder skarpe kontraster mellem den rektangulære bordplade og de bløde rund bordben. En kontrast, som er med til at give bordet kant og sit helt eget udtryk.

Sofabordet fåes i sort eller egetræ. Ben og stel er i massivt egetræ og pladen i egetræs finér.

 

Muuto klassikere i nye skønne farver!

E27 lamp

De nye farver bærer præg af varme og naturlige nuancer dog med stærke karakterer! E27 lampen er med sine mange farvemuligheder utroligt fantastisk at arbejde med. Med de mange muligheder er det kun din egen fantasi, der sætter grænsen for hvordan du ønsker at bruge E27 i din personlige indretning.
Nye farver  – Pale Blue / Clay Brown / Burgundy / Beige-Green

E27 pale blueE27 Clay BrownE27 BurgundyE27 Beige green

Unfold lamp

Med udgangspunkt i et industrielt design og gummi som hovedmateriale, har Muuto skabt denne innovative lampe. Unfold lampens karakteristiske skærm gør den helt fantastisk at arbejde med. Lampeskærmen har en klassisk industriel silhouet, hvilket giver Unfold lampen et helt særligt udtryk. De nye farver er meget varme, hvilket står i en cool og skarp kontrast til den industrielle silhouet. 
Nye farver  – Clay Brown / Burgundy / Beige-Green

Unfold Clay BrownUnfold BurgundyUnfold Beige-green