Historien om et af Danmarks ældste møbelhuse

Det hele begyndte...

Det hele startede tilbage i den lille bydel Harte, nær Kolding. Her boede John med sin lille familie. John var oprindelig møbelpolster men kastede sig i 1962 ud som selvstændig møbelpolster, som senere skulle vise sig at blive langt større forretning end han nogensinde havde turde håbe på. I 1962 var pladsen trang og da Jobo Møbler hurtigt fik vokseværk, måtte John ud og finde nye lokaler, så den lille familie kunne bevarer deres lille hjem. Jobo Møbler flyttede til Låsbygade og derefter Agtrupvej i Kolding, hvor møbel eventyret først tog rigtig fart. Jobo Møbler blev kendt i lokal området for sin gode kvalitet, design og professionelle rådgivning.

I 1974 startede et helt nyt kapitel i Jobo Møblers historie. John begyndte at bygge nye lokaler på Albuen i Kolding og her har butikken haft adressen siden.

I 1997 er der generations skifte, hvor sønnen Bo overtog firmaet. Dette blev starten på Jobo Møbler som vi kender det idag. Navnet udspringer af John og Bo. Butikken har udviklet sig fra at være mørke træssorter, syret eg til en moderne møbelbutik med klassiske design ikoner. Kvaliteten har altid været i højsædet og er det fortsat hos Jobo Møbler. Hos Jobo Møbler har vi valgt at satse på kvalitet, rådgivning, god service og lækre designs.

Møbelhuset der fik vokseværk

Nye afdelinger

I 2018 fik butikken så igen vokseværk og her satsede Jobo på en helt ny sengeafdeling. Vi har udviklet et sengekoncept med de sidste nye modeller fra kendte brands i et nyt setup, hvor vi har skabt den rigtige hygge stemning som var det i hjemmet.

Året 2018 ville vise sig, at blive et år fyldt med nye tiltag og nye udfordringer. Jobo Møbler skulle ikke længere, bare være en fysisk butik, men valgte at skabe en webshop og følge med i den digitale udvikling. – Et fantastisk eksempel på når stolte traditioner, knowhow, og ægte købmandsskab kombineres med innovation, mod og viljestyrke.