Kurv

GAMST BLOMSTER FLYTTER IND HOS JOBO MØBLER

By 17. april 2018maj 11th, 2020Nyheder
Blomster

Gamst blomster flytter ind hos Jobo Møbler

Gamst1903 blomsterbutik flytter nu ind hos Jobo Møbler! Sammen forener vi boligindretning, planter og blomster. En kombination der bestemt ikke er ny men tanken om at slå de to slags butikker sammen, må siges at være ret innovativ! Louise fra GAMST1903 er i fuld gang med at gøre GAMST afdelingen klar til åbningen den 13. april 2018.

Louise Gamst er den nye generation på Agtrupvej. Hun har respekt for sine rødder, og bærer i arven en stærk kærlighed til alt det smukke naturen frembringer.

Louise nyder den daglige dialog med kunden, og hendes absolutte omdrejningspunkt er at finde det helt rigtige til den enkelte. Uanset om det gælder en individuelt bundet buket til den private kunde i butikken eller store kreative dekorationsopgaver til en erhvervsvirksomhed. Nøjagtig som sine forfædre har Louise et dybfølt ønske: at kunne formidle grønne glæder.

Velkommen til Louises grønne univers!

Louises grønne blog er bestemt et besøg værd, hvis du mangler  inspiration til hvordan du kan bruge blomster og planter i de indretning, så klik dig ind i Louises grønne univers! Et univers fyldt med inspiration, gode råd og vejledning om blomster og planter!

Fremadrettet vil du også kunne opleve Louise på denne blog, hvor hun som gæsteblogger vil blogge om planter og indretning.

Er du mere nysgerrig på Gamst1903 så kan du læse mere og bestille lækre mosvægge og buketter på deres webshop: www. gamst1903.dk